WayteQ MovieBox CX


 

A SZÓRAKOZTATÁS ÚJ DIMENZIÓJA – TV, INTERNET, TARTALOM, ALKALMAZÁSOK, JÁTÉKOK

 A WayteQ MovieBox CX új közegbe helyezi a televíziózást: az Android alapú eszközzel teljesen új lehetőségek nyílnak meg a felhasználó előtt: a teljes körű DVB-T szolgáltatások (Conax kártya támogatás, EPG, felvétel, stb.) mellett telepíthető alkalmazások, internet böngészés és tovább fejlesztett média lejátszás érhető el a készülék segítségével. Az online videók elérése (pl. Youtube) azonnal hozzáférhető, több millió videós tartalommal szolgál. A meglévő, otthoni internet kapcsolatán keresztül a MovieBox CX hozzáférést biztosít sokezer online rádióadóhoz, videó-, és zenetárhoz, TV műsorhoz.
 
Mindezt egy, integrált, jól áttekinthető, egyszerűen kezelhető, grafikus felhasználói felületen biztosítja a MovieBox CX. A mellékelt távirányító az alapfunkciók ellátására tökéletesen alkalmas, de csatlakoztatható hagyományos (vezetékes vagy vezeték nélküli) billentyűzet, egér, Air Mouse (légegér) vagy más típusú, Android rendszert támogató, gyorsulásérzékelős (akárt QWERTY gombsorral ellátott) távvezérlő, amelyek segítségével akár játszani is lehet a készüléken, a Google Play áruházból számtalan ingyenes és fizetős játék elérhető, amely a giroszkópos távirányítókkal tökéletesen játszható.
Az otthoni TV készüléket egy nagy méretű táblagéppé alakíthatjuk a MovieBox CX segítségével, hiszen az Android rendszer szinte minden funkciója teljes körűen elérhető: telepíthető programok, alkalmazások és játékok százezrei várnak letöltésre a Google Play áruházban, emelett pedig a Google szolgáltatásai is rendelkezésreá llnak a funkciók minél teljeskörűbb kihasználásának érdekében: Google Maps, Gmail, Hangouts, Google+, QuickOffice, Google Drive, stb.
 

FÖLDFELSZÍNI DIGITÁLIS TV VEVŐ

A MovieBox CX segítségével a 7 népszerű, előfizetési díj nélkül fogható digitális tévécsatorna mellett a MinDigTV Extra szolgáltatás előfizetéses csatornái is nézhető, melyeket nagyfelbontású HD és hagyományos SD minőségben sugároznak az ország szinte teljes területén. A készülék beépített CONAX kártyaolvasóval rendelkezik, ezért a MindigTV Extra előfizetői kártyákat is fogadja. Ennek segítségével akár 30 csatorna műsorát foghatja, mindössze egy antennára és egy előfizetői kártyára van szüksége.
Ezen tévé-, és rádiócsatornák:
 

 MinDig TV Extra csatornakiosztás 2014. október 1-től

 

 

MinDig TV Extra csatornakiosztás 2014. október 1-től

FELVÉTEL TV ADÁSBÓL (PVR)

A csatlakoztatott USB meghajtóra (PenDrive, HDD) a kiválasztott TV adásból könnyedén, egy gombnyomással is készíthetünk azonnali felvételt, de természetesen lehetőségünk van előre beállított, időzítet felvételek elkészítésére is. Csatlakoztatott külső meghajtó használatakor lehetőség van az élő adás megállítására és visszapörgetésére is! 
 

ELEKTRONIKUS MŰSORÚJSÁG (EPG)

Az elektronikus műsorújság segítségével 7 napra előre megnézhető milyen adások lesznek elérhetőek. Könnyedén kiválasztható az adott műsor, melyet nézni vagy rögzíteni szeretne.
 

MÉDIALEJÁTSZÁS

Külső tároló helyről nemcsak a tv-ből felvett műsorok, hanem számtalan formátumú, akár nagy felbontású video, kép, zene lejátszható. Így a készülék médialejátszóként is használható. Rendkívül széles a lejátszható fájltípusok listája, melyet a MovieBox CX támogat (pl. MP4, MKV, FLV, MP3, JPEG, stb…), de tetszés szerint akár egy teljesen új lejátszó program is telepíthető a készülékre, így mindig a legújabb dekódereket használhatjuk, gyakorlatilag minden kódolású filmet le tudunk játszani a készülékkel. Nincs más teendő csak egy külső USB eszköz csatlakoztatása és mehet a lejátszás.
 

CSATLAKOZÁSOK

A set-top box modern TV-készülékekre csatlakoztatható a HDMI vagy komponens csatlakozásán keresztül, régebbi készülékekhez pedig a hagyományos RCA vagy SCART* csatlakozás használható. Ezen felül digitális hangkimenet, valamint antenna be és kimenet található a készüléken. Külső eszközök csatolásához 4 db. USB port áll rendelkezésre, valamint a készülék belső tárhelyét akár microSD kártyával is kibővíthetjük.
*RCA-SCART kábel közbeiktatásával (nem tartozék)
Specifikáció

Technikai specifikáció:
TunerHD MPEG-4 H.264 / SD MPEG-2 DVB-T kompatibilis
Tuner modellMXL603 + AVL6761
Kódolt csatornavételBeépített Conax 7.0 kártyaolvasó MindigTV Extra előfizetői kártyájához, a kódolt csatornák vételéhez
PAL/NTSCAutomatikus PAL/NTSC konverzió
Menü nyelvTöbbnyelvű képernyőn megjelenő menü (OSD) – Magyar nyelvű menürendszer is
SzoftverAndroid 4.0.4
Műsorfüzet7 napos elektronikus műsorfüzet (EPG)
MenüGrafikus felhasználói felület (GUI, OSD)
CsatornakeresésAutomatikus és kézi csatornakeresés
SzoftverfrissítésSzoftverfrissítés USB porton vagy interneten keresztül
Vételi frekvencia(VHF) 170~230 MHz, (UHF) 450~950 MHz
RF bemenet(64QAM)-83 dBm~-10 dBm, (16QAM)-89 dBm~-10 dBm, Ellenállás: 75Ω
Extra alkalmazásokTelepíthetők
JátékokTelepíthetők
USB meghajtóFAT32 / NTFS fájlrendszer
Médialejátszó*JPEG / BMP / GIF / PNG / MPEG / AVI / MP4 / MOV / RM / RMVB / MP3 / további formátumok telepíthető alkalmazással
Videó dekóderMPEG 1/2/4 ASP, DivX 3/4/5, XviD, H.264 (1920x1080p@30fps), VC-1, WMV, H.263 videó formátumok
Audió dekóderMPEG 1/2/2.5, Audio Layer 1/2/3, WMA 4, 4.1, 7, 8, 9, WMA Pro, PCM, Vorbis, Flac, APE, AAC-LC, AAC-HE, AC-3, DTS, Real Audio
Mintavételezés8~48 KHz
FelvételFelvétel TV-adásból (PVR), programozható felvétel készítés
CsatlakozásokAntenna be, Antenna ki, komponens, kompozit (RCA), KOAX, HDMI, 4 x USB, WiFi antenna, RJ45 hálózati csatlakozó, microSD kártyahely
Képarány4:3, 16:9
KonfigurációAmlogic 8726 M3 SoC, MALI-400, 1 GB DDR3m 4 GB tárhely (1 GB felhasználható)
Video kodekMPEG2 ISO/IEC 13818-2 MP@ML, H.264(MPEG4 part 10) main and high profile level 4.1/MPEG-2 MP@HL
Audio kodekWMA-9,WMA-9 Pro,MPEG-1 layerI/II, MPEG-2 layer II, MPEG-2 AAC, MPEG-4 AAC LC 2ch/5.1ch
Súly0,7 Kg
Méret220 x 156 x 38 mm

* A megadott formátumban levő állományok kodektől és beállítástól függően nem minden esetben játszhatóak le.
A támogatott formátumok listája tájékoztató jellegű, szoftverfrissítés esetén előzetes bejelentés nélkül változhat!

Csomag tartalma

  • WayteQ MovieBox CX set top box
  • Távirányító
  • 12 V tápegység
  • WiFi antenna
  • RCA audio/video kábel