Sygic GPS Navigation telepítése

 

A mellékelt képernyőképek illusztrációként szolgálnak!

 

1. A szoftver letöltése és telepítése

 

1.1. Töltse le az alkalmazást készülékén keresztül a Google Play Áruházból!
A keresőbe írja be a „Sygic: GPS navigation” kifejezést és a találatok közül válassza ki a "Sygic: GPS Navigation" szoftvert!

A szoftver letöltődik és automatikusan települ.

sygic-gps-install-c-01.png

 

1.2 A szoftver letöltése és telepítése után az alkalmazások között egy "Sygic" ikont találhat.

sygic-gps-install-c-02.png

1.3 A „Sygic” ikonnal tudja elindítani a szoftvert. A szoftver elindítása után automatikusan megkeresi a régiónak megfelelő térképet és felajánlja annak letöltését. További országokat a „Válasszon más országokból” feliratot megérintve érhet el. Amennyiben most nem választ ki további országokat, akkor ezt később is megteheti, ehhez lépjen be a ”Térképek kezelése” menüpontba a Menüben.

 

 

 

sygic-gps-install-c-03.png

1.4 A megjelenő képernyőn megadhat meg egy e-mail címet, amellyel egy Sygic fiókot regisztrálhat.

Ez későbbi vásárlások miatt lehet fontos. A Sygic fiókot később is létrehozhatja a „Bejelentkezés" menüpontban a Menüben.

Ha nem kíván most létrehozni Sygic fiókot, akkor ezt a lépést kihagyhatja a „Kihagyás" gomb megérintésével.

sygic-gps-install-c-04.png

1.5 A térkép(ek) és további összetevők letöltése elindul. Erőforrások telepítésére csak az első alkalommal, illetve szoftverfrissítés esetén van szükség.

sygic-gps-install-c-05.png

1.6 A letöltés állapotát a megjelenő képernyőn nyomon követheti. A letöltés befejezéséről a következő képernyő ad tájékoztatást:

sygic-gps-install-c-06.png

1.7 A „Folytatás” gomb megnyomása után a szoftver tájékoztat az adatkezelési információkról.

sygic-gps-install-c-07.png

1.8 Az „Elfogadás” gomb megnyomása után a szoftver használatra kész.

sygic-gps-install-c-08.png

2. Aktiválás

2.1 A szoftver teljeskörű használatához annak aktiválása szükséges. A csomagban található kód a Teljes Európa régióhoz tartozó országok térképeinek felhasználását teszi lehetővé. Az aktiváláshoz lépjen be a Menübe, majd válassza a „Sygic Áruház” menüpontot!

sygic-gps-install-c-09.png

2.2 Lépjen be a „Licencaktiválás” menüpontba!

sygic-gps-install-c-10.png

2.3 Válassza az „Aktivál Termékkód” menüpontot és adja meg a kuponon/dobozban található kódot. A szoftver Interneten keresztül elvégzi az aktiválást, melyet ez után korlátozás nélkül használhat.

sygic-gps-install-c-11.png

3. További térképek letöltése

3.1 Amennyiben a telepítés során nem választott ki további térképeket, akkor ezt később is megteheti. Ehhez a főmenüben válassza a „Térképek kezelése” menüpontot.

sygic-gps-install-c-12.png

3.2 További térképek hozzáadásához érintse meg a „+” gombot. Válassza ki a régiót. A kuponnal aktivált licensz Európa régióba tartozó térképekkel teszi teljeskörűen használhatóvá a szoftvert.

 

3.3 Megjelenik a régióhoz tartozó országok listája. A térképek letöltési mérete megjelenik a listában: Válassza ki a kívánt országokat. Az elsőként kiválasztott ország térképének letöltése megkezdődik. A további országok letöltése várólistára kerül. A már korábban telepített országok neve mellett kék jelölés látható. Egyes országok további régiókat tartalmazhatnak (pl Egyesült Királyság). Ezt az ország neve alatt a „Régiókat tartalmaz” felirat jelzi. Ezek telepítéséhez az ország kiválasztása után válassza ki a kívánt régiót. Szükség szerint az összes régiót egyszerre is kiválaszthatja a képernyő tetején található „Minden régió letöltése” lehetőség választásával.

A Teljes Európa csomag több, mint 4GB adattartalmat jelent, ezért érdemes Wi-Fi kapcsolaton keresztül végezni a letöltést.

Figyeljen arra, hogy a szoftver működéséhez legalább 5MB tárhelyre van szükség, így csak annyi országot töltsön le egyszerre, amennyi a rendelkezésre álló tárhelyen elfér. A térképeket bármikor bővítheti a rendelkezésre álló listából.

Amennyiben nem áll rendelkezésre a készülék memóriájában elegendő tárhely, akkor a térképeket áthelyezheti memóriakártyára. Ehhez kövesse az útmutató alján található lépéseket!

sygic-gps-install-c-14.png

A szoftver áttelepítése memóriakártyára

 

Előfordulhat, hogy a készülék belső memóriája nem rendelkezik elegendő tárhellyel az összes térkép letöltéséhez. Amennyiben az eszköz lehetőséget biztosít memóriakártya használatára, úgy a szoftver telepítését és adattartalmát át lehet helyezni a memóriakártyára. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket:

 

1. Telepítse fel az alkalmazást a fent ismertetett módon!

2. Lépjen be a Menübe.

3. Lépjen be a Beállítások menüpontba.

4. A Térképek és adatok tárolása menüpontban válassza ki azt a tárhelyet ahol a térképeket tárolni kívánja.

 

További térképek a „Térképek kezelése” menüponton keresztül tölthetőek le a fent ismertetett 3. lépés szerint.