Figyelmeztetés!

A frissítés csak az xBook-60HD jelzésű készülékhez használható, melyen kikapcsolást követően nem jegyzi meg a dátum és idő beállítást.
Ne alkalmazza ezt a frissítést más típusú készüléken! A frissítést kérésre telephelyünkön díjmentesen elvégezzük.


Ne alkalmazza a frissítést a xBook-60, xBook-60w, se az xBook-60w HD készülékeken!

A szoftver telepítése során a készüléken lévő minden adat törlésre kerül. Kérjük mentse le adatait mielőtt elkezdené a frissítési folyamatot.

A frissítési folyamat alatt ne kapcsolja ki az E-könyv olvasót, ne húzza le az USB kábelt.
 

Töltse le és csomagolja ki az batch_tool.zip és xbook_60hd.zip állományokat!

Az batch tool.zip állomány tartalmazza a frissítéshez szükséges szoftvereket és illesztőprogramokat, az xbook_60hd.zip állomány pedig a firmware állományokat.
 

Frissítés menete:

a.    Indítsa el a batch_tool mappából az RKBatchTool.exe alkalmazást.

b.    Kapcsolja ki a készüléket.

c.    Nyomja meg és tartsa nyomva a készülék OK gombját közben csatlakoztassa a készüléket a számítógéphez. A csatlakoztatás után elengedheti az OK gombot! A készülék csatlakoztatását az 1 jelzés kék, vagy zöld színre váltása jelzi. (Ha ez nem történik meg az OK gomb nyomva tartása mellett nyomja meg a Reset gombot.) Ha még nincs telepítve az illesztőprogram, az illesztőprogramot telepítő ablak jelenik meg.
 

  1. Válassza a Telepítés egy megadott helyről (haladóknak) opciót, majd kattintson a Tovább gombra.
  2. A következő ablakban válassza a Szerepeljen a megadott hely a listában opciót és talózza ki az illesztőprogramot (rockusb.sys) tartalmazó mappát (pl. “letölési hely”\Rockusb Driver v3.5 – válassza ki a számítógép konfigurációjának és az operációs rendszernek megfelelő mappát).
  3. A számítógép telepíti az illesztőprogramot. A telepítés végén kattintson a Befejezés gombra.

 

d.   Az FW Path sornál a ... gombra kattintva tallózza ki az xbook-60hd_0631.img állományt. A készülék csatlakoztatását az "1" jelzés kék, vagy zöld színre váltása jelzi.

e.    Kattintson a Restore gombra. Elkezdődik a firmware feltöltése a készülékre. A folyamat kb 4-6 percet vesz igénybe. Várja meg a folyamat befejeződését.

f.     A folyamat akkor kész, ha a Restore Done Success<1> Fail<0> felirat jelenik meg. Ezzel a frissítési folyamat lezárult, zárja be a programot.

 

Csatlakoztassa a készüléket töltőre és töltse az akkumulátort legalább 30 percig. Ezt követően használatba veheti a készüléket.

 A készülékhez gyárilag mellékelt könyvtartalom miatt kérjük vegye fel a kapcsolatot a kiadóval az info@digi-book.hu címen a készülék gyári számának megadásával!