WayteQ xTAB-70dci

 

Dupla erő

Az xTAB-70dci kétmagos processzorának köszönhetően elődjeihez képest lényegesen nagyobb teljesítménnyel rendelkezik. A dupla processzormag által biztosított nagyobb teljesítmény újabb lehetőségeket nyit meg a felhasználás sokoldalúságának tekintetében. Nem lehet gond akár 3D játékok vagy nagyobb teljesítményt igénylő más alkalmazások futtatása sem.

 

IPS kijelző, nagy felbontás

Az IPS technológiának köszönhetően az xTAB-70dci kijelzője tűéles, kristálytiszta képet jelenít meg. Szinte minden betekintési szögből fantasztikus képminőség látható. Az IPS kijelzők lényegesen stabilabb megjelenést biztosítanak érintéskor, így különösen jól használhatóak érintőképernyős felhasználásnál. A felbontás a szokásosnál nagyobb, 1280x800 pixelt tartalmaz. Az xTAB-70dci így a legmodernebb, legoptimálisabb kijelző technológiával rendelkezik.

 
 

Android Jelly Bean

A Google által fejlesztett Android operációs rendszer 4.2.2 (Jelly Bean) verziója a lenyűgöző képességekkel ruházza fel az xTAB-70dci táblagépet. A Jelly Bean rendszer letisztult felületet és egyszerű használatot biztosít a mindennapi igények gyors kiszolgálásának érdekében. A multitasking kényelmes használatához a korábban futtatott alkalmazások listáját külön gomb segítségével lehet elérni. A testreszabhatóság érdekében a főképernyőn megjelenő ikonok igény szerint mappákba szervezhetők, a widget-ek átméretezhetők. Könnyebben olvasható betűtípus, új lezáró képernyő, gyorsabb böngésző és még számos újdonság érhető el az Android Jelly Bean-ben.

Hordozhatóság

Az xTAB-70dci praktikus választás azoknak, akik mindig maguknál akarják tartani táblagépüket. Kisebb, mint egy laptop ezért könnyedén elfér akár egy női táskában is. A készülék meglepően könnyű, súlya mindössze 290g, így egy kézben is könnyen tartható. A mindennapokhoz szükséges alkalmazások csak egy érintésre vannak és mindig rendelkezésre állnak. A flash háttértár technológiának és az okos energia gazdálkodásnak köszönhetően egy pillanat alatt készenléti módba illetve üzemkész állapotba helyezhető.
 
 

Beépített szenzor és webkamera

A beépített szenzor segítségével az automatikus képernyő elforgatáson túl a játékok számtalan izgalmas lehetőséggel vértezik fel az xTAB-70dci táblagépet. Az érzékelőnek köszönhetően a gyorsulás és az elforgatás folyamatos mérése válik lehetővé. Az xTAB-70dci beépített webkamerája feledhetetlenné teszi a pillanatot.  Az ismerősökkel könnyedén megoszthatók az örömteli események videohiváson keresztül.
 
 

Internet egyszerűen

Az Android operációs rendszer adta lehetőségek teljeskörű kihasználása érdekében az xTAB-70dci beépített WiFi-vel és mobil internet támogatással teszi lehetővé a folyamatos online kapcsolatot.
Specifikáció

Technikai specifikáció:
Kijelző7", IPS, 1280 x 800 px, 5 pontos kapacitív multi-touch
ProcesszorAML 8726-MX, Dual-Core Cortex A9 1.5 GHz
Memória8 GB ROM, 1 GB DDR3 RAM
Memória bővítésMicroSD kártya támogatás (max. 32 GB)
OSAndroid Jelly Bean v4.1.1
WiFiBeépített
Mobil internet3G USB dongle támogatás*
SzenzorokGyorsulásmérő
Webkamera0.3 MP
USB csatlakozásUSB 2.0
HangBeépített hangszóró, Mikrofon, 3.5mm fülhallgató kimenet
Méret197 x 113.5 x 9.9 mm
Súly~290 g
AkkumulátorLithium, 3,7V 3000mAh

 

*Ajánlott vásárlás előtt a modem kompatibilitásának ellenőrzése a készülékkel. Nem minden 3G modemmel használható a készülék. 

Csomag tartalma

  • WayteQ xTAB-70dci Tablet PC
  • Hálózati töltő
  • USB kábel
  • USB OTG kábel
  • Felhasználói útmutató