WayteQ xTAB-70i Tablet PC

 

A WayteQ xTAB-70i a legfrissebb Android 4.0 (ICS) verzióval és a legújabb, 2. generációs AML8726-M3 1GHz processzorral felszerelve a legmodernebb kihívásoknak is megfelel. 7”-os kijelzője megfelelően nagy felületet ad a kényelmes használathoz, de nem túl nagy ahhoz, hogy egy kézben tartsa akár útközben is.

 

 

Az Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) operációs rendszer nyújtotta lehetőségek tárháza szinte végtelen. A Google Play áruházból többszázezer alkalmazás áll rendelkezésre, mellyel a készülék lehetőségei kiaknázhatóak. Természetesen az előtelepített Google alkalmazások (GMail, E-Mail, Naptár, Talk, G-Search) megtalálhatóak a készüléken, így a levelezés, Internet-böngészés minden további telepítés nélkül rendelkezésre áll. Az előtelepített alkalmazások között megtalálhatóak a Multimédia lejátszók (Video, Zene és Képnéző) is.

 

 

 

A Tablet hardveres képességei számos bővítési lehetőséget nyújtanak. Akár vezeték nélküli Bluetooth eszközökkel, akár az OTG szabványt támogató USB csatlakozáson keresztül. Ez lehet külső meghajtó vagy akár 3G modem is*.

 

*A támogatott kompatibilis eszközök listája a Specifikáció menüpontban található.

 

 

 

Az Internet-csatlakozás vezeték nélküli hálózatokon keresztül Wi-Fi kapcsolattal létesíthető. A készülék Cortex-A9 processzora elegendő teljesítményű akár Full HD felbontású filmek lejátszásához is. A lejátszás során a video megjeleníthető a nappaliban a készülék HDMI csatlakozásának köszönhetően, így a nagyképernyős TV-n élvezhetők a kedvenc filmek.

 

 

 

A készülék kijelzője a modern kihívásoknak megfelelően Multi-touch technológiával van ellátva, ami lényegesen megkönnyíti az alkalmazások használatát. Az xTAB-70i beépített G-sensorával bármilyen irányba fordítható a készülék, azt mindig követi a kijelző. 

 

 

 

 

A készülék 512 MB rendszermemóriával és 4 GB tárolóhely kapacitással rendelkezik. A memóriakapacitás MicroSD kártyával bővíthető. 

Specifikáció

Technikai specifikáció:
Kijelző:7" multi-touch, kapacitív
Felbontás:800 x 600 pixel (4:3 képarány)
Processzor:AML8726-M3 Cortex-A9 1GHz CPU, ARM Mali-400 3D GPU, NEON SIMD co-processzor
Rendszer memória:512 MB
Belső memória:4 GB
Külső memória:microSD kártya támogatás
Operációs rendszer:Android 4.0
Adobe Flash lejátszó:támogatva
Támogatott file formátumok:MPEG 1/2/4, H.264/VC-1 @1080P, RealVideo 8/9/10 @720P, MIDI, MP3, WMA, AAC, JPEG, BMP, GIF, PNG
WiFi:802.11 b/g/n
Bluetooth:V2.1 + EDR class 2
Hálózat:Külső 3G modem támogatása
Webkamera:Beépítve
Beépített érzékelők:Gyorsulás, Irány
TV kimenet:HDMI 1.4a
USB kapcsolatUSB 2.0 OTG
Hangszóró:Sztereo
Mikrofon:Igen
Fülhallgató:3.5mm jack
Akkumulátor:Lithium polymer, 3200 mAh
Méret:188 x 143 x 12.5mm
Tömeg:410g

 

 

A gyártó által támogatott USB modemek:

(Az azonos típusú modelleknél eltéről hardver illetve szoftver verziók létezhetnek, melyek befolyásolhatják a Tablet PC-vel való együttműködést.)

 

Modell

Gyártó

Típus

ET188

Huawei

CDMA

E1820

Huawei

WCDMA

E173-u

Huawei

WCDMA

EC122

Huawei

CDMA2000

MF626

ZTE

WCDMA

MF110

ZTE

WCDMA

TD-HSDPA

Philips

TDSWCDMA

Csomag tartalma

WayteQ xTAB-70i Tablet PC

Hálózati töltő

USB kábel

USB OTG adapter

Hordtáska

Felhasználói útmutató