Xiaomi Amazfit Verge okosóra

Fekete, kék és fehér színben

AMOLED kijelző | Hívások kezdeményezése és fogadása | 11 sport mód | 5 napos üzemidő | GPS + Glonass

xiaomi-amazfit-verge-okosora-t010.jpg

amazfit-verge-tablazat.JPG

 

amazfit-verge-t2.JPG

xiaomi-amazfit-verge-okosora-t017.png

Hívást indít?

Az Xiaomi Amazfit Verge okosóra rendelkezik azzal, amivel egy mobil! Az órát híváskezdeményezéshez vagy hívásfogadáshoz is használhatod. Nem kell aggódnod, hogy lemaradsz egy hívásról.
Az Xiaomi Amazfit Verge okosóra képes kezelni ezt. Ha bejövő hívás érkezik, az óra rezeg és hangjelzést ad, és az óra segítségével válaszolhatsz a hívásra anélkül, hogy elővennéd a telefonodat.
Ahhoz, hogy az órát híváskezdeményezésre vagy hívásfogadásra tudd használni, Bluetooth-on keresztül kell csatlakoztatnod mobiltelefonodhoz. Ezt a funkciót csak az Android telefonok támogatják.

xiaomi-amazfit-verge-okosora-t011.png
Hívás indítás-, és fogadás    

 

 

xiaomi-amazfit-verge-okosora-t019.png

Emeld fel a csuklódat a Whatsapp üzenetek ellenőrzéséhez

Olvasd el a mobil üzeneteket az órádon Mit fogsz csinálni, ha a Whatsapp-on folyamatosan üzenetek érkeznek, miközben egy találkozón vagy? El akarod olvasni az üzeneteket, de nem érzed helyénvalónak, hogy így tegyél? Ebben az esetben csak fel kell emelned a csuklódat, hogy elolvashasd az üzeneteket az 1.3"-os képernyőn anélkül, hogy elővennéd a mobiltelefonod.        

Amazfit Watch App 2.0

Az új Amazfit Watch App 2.0 lehetővé teszi az adatok szinkronizálását, a napi tevékenységadatok ellenőrzését és a rekordok gyakorlását, a telepített nézeti widgetek beállítását, a sportkövetési térképadatok importálását és így tovább.

 

 

 

 

xiaomi-amazfit-verge-okosora-t026.png

 

xiaomi-amazfit-verge-okosora-t044.jpg

 

Egy okos óra, amely okos megfigyelő a sportolás és az egészség tekintetében

11 sportmód és GPS + GLONASS kettős műholdas pozicionálás Az Amazfit Verge több funkcióval rendelkezik az életben, különösen a sport és az egészség okos megfigyelésében. Beépített 11 sportmóddal és GPS + GLONASS kettős műholdas helymeghatározó rendszerrel rendelkezik, amely pontosan nyomon követi sportolási tevékenységeit, és megmutatja az elégetett kalóriákat.

xiaomi-amazfit-verge-okosora-t05.jpgAz Xiaomi Amazfit Verge okosóra egy új generációs, nagy pontosságú optikai érzékelőt és új algoritmusokat használ a pontosabb monitorozáshoz és az alacsony fogyasztás érdekében.
Az egész napos pulzusmérés lehetővé teszi, hogy megnézd a pulzusszám változásait a nap során, hogy felfedezd a rendellenességeket, és hogy egészségedet okosan monitorozd.

 

xiaomi-amazfit-verge-okosora-t07.png
Optikai szenzor

 

xiaomi-amazfit-verge-okosora-t02.jpg

5 napos akkumulátor élettartam a több szórakozásért

Nem könnyű megnövelni egy több funkcióval és AMOLED képernyővel ellátott okosóra akkumulátorának élettartamát. Ugyanakkor az akkumulátor élettartama mindig is az Amazfit erőssége volt.
Az Xiaomi Amazfit Verge okosóra folytatja a hosszú akkumulátor élettartamának kitűnő jellemzőjét.
A teljesítményhatékonyság optimalizálása érdekében tett 10 hónapnyi gondos erőfeszítést követően kutatási és fejlesztési csapatunk 5 napra növelte az akkumulátor élettartamát. Ezért nem kell emlékeztetned magadat arra, hogy feltöltsd az órát lefekvés előtt, és így az okos technológiák által nyújtott szórakozás tovább tarthat.

 

Vizsgálati feltételek: Használja az alapértelmezett beállításokat, a Bluetooth-kapcsolatot mobiltelefonnal; Fogadjon 150 bejövő üzenetet, 30db csuklón való kijelzés és 5 perc más műveletekre; Fusson minden másnap 30 percet. A tényleges felhasználások során az akkumulátor élettartamát számos tényező befolyásolja, beleértve a beállításokat, a működést és a környezetet, és így eltérhetnek a laboratóriumi adatoktól.  

Divatos viselet és szép színek

Az innovatív Cleaning csuklópánt gyártási szakértelemnek köszönhetően 3 színből választhatsz Az 1,3 "-os optimális méretű kijelzőjével ez az óra jobban illeszkedik mindenki csuklójára.
Az innovatív Cleaning csuklópánt gyártási szakértelemnek köszönhetően kényelmesebb viselni.

* Tervezőink mindent megtettek annak érdekében, hogy a méretét úgy alakítsák ki, hogy az óra lehetőleg „mindenki számára” megfelelő legyen. Ezzel egyidejűleg a 3 választható színe különböző alkalmakra szabott igényeket elégít ki, lehetővé téve az emberek számára, hogy azonosítsák az ízlésedet, anélkül, hogy feltűnő lenne.  

 

* Az allergiás reakciók személyenként változóak. Ha a bőre túl érzékeny, kérjük, konzultáljon orvosával.

xiaomi-amazfit-verge-okosora-t020.jpg

Egy színes élet egy belső és külső finomításból

Különböző egyedi kialakítású, finom formatervezésű óralapok Az elit tervező csapatunk kiválóan megtervezte az Amazfit Verge-be beépített óralapokat. A hagyományos és klasszikus óralap megmutatja önbizalmát és érettségét, míg a sportos stílus megmutatja vitalitását és életerejét. Több lehetőség is rendelkezésére áll, amelyeket a különböző alkalmakkor és érzelmekkel használhat.

xiaomi-amazfit-verge-okosora-t06.jpg

xiaomi-amazfit-verge-okosora-t018-2.png

Amazfit OS rendszer

Szuper funkció tele szórakozással A vágyunk az, hogy halljunk az ügyfeleinkről, akik egyben a barátaink is. Ezért a barátaink részére heti hírleveleket küldünk ajándékként. Az Amazfit OS az ügyfeleink és az általunk adott visszajelzés alapján közösen tett innovatív erőfeszítések eredménye. Termékeinket érdekesebbé és innovatívabbá teszi, és segít nekünk abban, hogy egy még kreatívabb csapattá fejlődjünk. Hisszük, hogy az ügyfeleinkkel való együttműködés és a velük együtt tett érdekes dolgok mindig a legnagyobb örömet jelentik számunkra. 

Specifikáció

Méret:

ø 43 mm tok átmérő
12,6 mm tok vastagság

Tömeg:

46 g.

Kijelző:

1.3” AMOLED
360 x 360 pixel felbontás
Corning Gorilla Glass 3 edzett üveg bevonat
Ujjlenyomat-taszító bevonat

Szíj:

Szilikon+PC kombináció

Szíj méret:

70 mm + 113 mm

Központi egység:

1,2 GHz-es kétmagos processzor

Memória:

512 MB RAM
4 GB belső flash tárhely (kb. 1.9 GB szabad)

GPS:

Beépített, GPS/Glonass

Érzékelők:

Optikai pulzusszám-érzékelő (PPG)
Gyorsulásmérő
Giroszkóp
Geomágneses érzékelő
Légnyomás-érzékelő 4
Környezeti fényérzékelő

Hang:

Beépített mikrofon és hangszóró

Vezeték nélküli kapcsolat

WiFi IEEE 802/11 b/g 2.4 GHz
Bluetooth 4.2 BLE

Akkumulátor:

390 mAh Lítium-Polimer

Töltési idő:

Kb. 2,5 óra

Töltés:

USB-s töltő bölcső

Üzemidő:

Kb. 5 nap *

Test:

Üvegszállal megerősített polikarbonát

Vízállóság:

IP68-nak megfelel
Teljes mértékben védett por ellen
Víz alatt folyamatosan használható 1 és 3 méter közötti mélységben 30 percig

Mobil applikáció:

Amazfit Watch

Támogatás:

Android 4.4+ / iOS 9+

Megjegyzések: 1. A GB / T 30106-2013 / ISO 22810: 2010 szabvány szerint a vízálló szint eléri az 50 métert, és átment az Országos Minőségi Felügyeleti és Ellenőrző Központ órákon. Jelentés száma: QT1711018 2. Az 5 napos akkumulátor-élettartam tesztelési feltételei: a gyári alapértelmezett tárcsa, a Bluetooth kapcsolat, napi 30 perc futás, 200 üzenet értesítése. 4. A légnyomás-érzékelő a magassági változásokat tükrözi. 5. A napi használat során az akkumulátor élettartama számos tényezőhöz kapcsolódik, mint például az egyéni beállítások, a Bluetooth kapcsolat, a sportkövetés, az értesítések száma, a használt funkciók, a környezet és a laboratóriumi adatoktól eltérő. 6. A termék anyaga elhagyták a biokompatibilitási vizsgálatot, de nem zárja ki, hogy az egyéni felhasználók különleges kényelmetlenséget vagy allergiát okozhatnak a készülék különleges kialakítása miatt. Távolítsa el a készüléket, ha vörösséget vagy irritációt észlel a csuklóján. Ha a tüneteket az eszköz eltávolítása után 2-3 nappal nem enyhítették, kérjük, vegye fel a kapcsolatot egy bőrgyógyász szakemberrel.
* Ellenkező rendelkezés hiányában a laboratóriumi adatok, a tervezési adatok és a beszállítók által szolgáltatott adatok állnak rendelkezésre. A webhely teljes adatainak tényleges helyzete kissé eltérhet a teszt szoftver verziójának, az adott tesztkörnyezetnek és az adott változatnak a különbségétől függően. Lásd a tényleges helyzetet. A weboldalunkon megjelenő szerkezeti képek funkcionális sematikus ábrák, és nem a tényleges struktúrák. Kérjük, olvassa el a tényleges terméket. A termékcsomag és a termelési ellátási tényezők valós idejű változásai miatt a pontos termékinformációk, specifikációk és termékjellemzők lehető legteljesebb kiszélesítése érdekében cégünk esetleg módosíthatja és módosíthatja a szöveges leírást és a képhatásokat a weboldalon valós időben hogy megfeleljen az aktuális termék teljesítményének, specifikációjának, mutatóinak.

Galéria

Amazfit Verge Amazfit Verge Amazfit Verge Amazfit Verge Amazfit Verge Amazfit Verge Amazfit Verge Amazfit Verge