WayteQ xTAB-100dci 3G

Dupla erő

Az xTAB-100dci 3G kétmagos processzorának köszönhetően elődjeihez képest lényegesen nagyobb teljesítménnyel rendelkezik. A dupla processzormag által biztosított nagyobb teljesítmény újabb lehetőségeket nyit meg a felhasználás sokoldalúságának tekintetében. Nem lehet gond akár 3D játékok vagy nagyobb teljesítményt igénylő más alkalmazások futtatása sem.

 

 

Milliónyi ingyenes magyar tartalom

 

 

A WayteQ Táblamagazin alkalmazás 20 féle online folyóirathoz enged hozzáférést, rendszeres frissítéssel ingyenesen. A folyóiratok között mindenki találhat kedvére valót. Széles skálán mozog a témaválaszték az autópiac és a technikai újdonságaitól, az életmód és üzleti magazinokon át a legérdekesebb receptekig szinte minden megtalálható közöttük.

 

 

Android JB

A Google által fejlesztett Android operációs rendszer 4.1 (Jelly Bean) verziója a lenyűgöző képességekkel ruházza fel az xTAB-100dci 3G táblagépet. A JB rendszer letisztult felületet és egyszerű használatot biztosít a mindennapi igények gyors kiszolgálásának érdekében. A multitasking kényelmes használatához a korábban futtatott alkalmazások listáját külön gomb segítségével lehet elérni. A testreszabhatóság érdekében a főképernyőn megjelenő ikonok igény szerint mappákba szervezhetők, a widget-ek átméretezhetők. Könnyebben olvasható betűtípus, új lezáró képernyő, gyorsabb böngésző és még számos újdonság érhető el az Android JB-ben.

Kétoldali kamera

Az xTAB-100dci 3G beépített kamerái feledhetetlenné teszik a pillanatot. A fotózáshoz kiváló választás a két megapixeles hátlapi kamera. Az Android rendszernek köszönhetően a friss felvételek néhány ujjmozdulattal továbbküldhetők az interneten keresztül. Az előlapi kamerának köszönhetően az ismerősökkel könnyedén megoszthatók az örömteli események videohiváson keresztül.
 
 

Széles képernyő, nagy felbontás

A szélesvásznú képarány, a nagy felbontású (1280x800 pixel), IPS képernyő film nézéshez előnyös választás. A mini HDMI kimenetnek köszönhetően tetszőleges tartalom megjeleníthető egy TV képernyőjén, legyen az egy YouTube video vagy egy saját készítésű film felvétel.
 

Beépített szenzor

A beépített szenzor segítségével az automatikus képernyő elforgatáson túl a játékok számtalan izgalmas lehetőséggel vértezik fel az xTAB-100dci táblagépet. Az érzékelőnek köszönhetően a gyorsulás és az elforgatás folyamatos mérése válik lehetővé.
 

Bővítés és csatlakozás

A Tablet hardveres képességei számos bővítési és csatlakozási lehetőséget nyújtanak. Akár vezeték nélküli Bluetooth eszközökkel, akár az OTG szabványt támogató USB vagy a HDMI csatlakozáson keresztül. USB eszköz lehet billentyűzet, egér vagy akár külső meghajtó is.
 

Internet egyszerűen

Az Android operációs rendszer adta lehetőségek teljeskörű kihasználása érdekében az xTAB-100dci 3G beépített WiFi-vel és mobil internet támogatással teszi lehetővé a folyamatos online kapcsolatot.
Specifikáció

Technikai specifikáció:
Kijelző10,1", IPS, 1280 x 800 px, 5 pontos kapacitív multi-touch
ProcesszorRockchip 3066, Dual-Core Cortex A9 1.6 GHz
Memória8 GB ROM, 1 GB DDR3 RAM
Memória bővítésMicroSD kártya támogatás (max. 32 GB)
OSAndroid JB v4.1.1
WiFiBeépített
Mobil internetBeépített 3G, SIM foglalat
BluetoothBeépített
TV-kimenetMini HDMI
SzenzorokGyorsulásmérő
Kamera0.3 MP előlapi, 2.0 MP hátlapi
USB csatlakozásUSB 2.0
HangBeépített hangszóró, Mikrofon, 3.5mm fülhallgató kimenet
Méret255 x 169,5 x 9 mm
Súly~571 g
AkkumulátorLithium, 5V 6000mAh
Csomag tartalma

  • WayteQ xTAB-100dci 3G Tablet PC
  • Hálózati töltő
  • USB kábel
  • USB OTG kábel
  • Felhasználói útmutató