Xiaomi Smart Scale okosmérleg

xiaomi mi scale okosmerleg

SÚLYMÉRÉS ÉS TESTTÖMEGINDEX

A Xiaomi Smart Scale nem csak egy formatervezett, modern fitnesz kiegészítő, hanem egy komplex, precíziós szenzorral ellátott mérleg, amely kommunikál okostelefonjával, rögzíti és követi az Ön testsúly változását. Az okostelefonhoz letölthető szoftver Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál a mérleggel, de a mérések telefon nélkül is elvégezhetőek, mintha csak egy átlagos mérleget használna. A mérések eredményeit később is szinkronizálhatja telefonjával. Az applikáció automatikusan kiszámítja a testtömeg indexet (BMI), így könnyedén felmérheti egészségi állapotát. A rengeteg funkció mellett azonban fürdőszobája dísze is lehet, az élsimított, edzett üveg felületnek és a LED kijelzőnek köszönhetően.
 

 

Xiaomi Smart Scale okosmérlegRENDSZERES TESTMOZGÁS ÉS EGÉSZSÉGESEBB TÁPLÁLKOZÁS

A Xiaomi okosmérleg szerves egységet alkot a Xiaomi MiBand aktivitásmérővel, de természetesen különállóan is használható. A MiBand-del együtt egy fitnesz-ökoszisztémát alkotnak: a Mi Fit szoftver egyesíti a két eszköz használatát egyetlen felületen, így követheti az aktivitását, súlyának változását és alvási szokásait, ciklusait (MiBand használatával együtt). Az eredmények alapján, és a szoftver, valamint az eszközök segítségével kidolgozhat egy teljes edzés-, és diéta tervet, és könnyebben válthat egy egészségesebb életmódra. A Xiaomi fitnesz kiegészítőinek és szoftvereinek használata észrevétlenül segít egészségesebbé tenni mindennapjait, motiválhatja Önt egy tudatosabb életmódra.SZOFTVER

A Xiaomi Mi Fit alkalmazás Android és iOS rendszerekre is letölthető. A MIUI.HU lelkes csapatának hála azonban Androidra magyar nyelven is elérhető az program, amely letölthető a MIUI.HU oldalról. A Mi Fit applikáció a Xiaomi fitnesz alkalmazása, amelyet folyamatosan fejlesztenek és újabb funkciókkal ruháznak fel. A mérleggel követheti teste változását, a MiBand-del pedig ellenőrizheti, hogy eleget mozgott-e aznap. Kitűzhet célokat, amelyeket el szeretne érni, beállíthatja, ha pl. fut (GPS követéssel), nyomon követheti az alvásciklusait: kijelzésre kerül az alvással töltött idő, azon belül is a mélyalvásban töltött ciklus. Ugyanitt grafikonon, időszalagon is megtekinthetjük a mozgással töltött tevékenységeket, megtett lépéseket. Beállíthatunk ébresztőt és megadhatjuk személyes adatainkat is. Legvégül pedig eredményeinket megoszthatjuk a népszerű közösségi hálózatokon is.

* Az applikáció használatához Xiaomi Fiók regisztrálása szükséges, így tárolhatja edzés és aktivitás adatait a felhőben, illetve testsúlyát, magasságát is megadhatja.

 

 

 

 Xiaomi Smart Scale okosmérleg Xiaomi Smart Scale okosmérleg Xiaomi Smart Scale okosmérleg Xiaomi Smart Scale okosmérleg
 Mi Scale - Mi Fit alkalmazás Mi Scale - Mi Fit alkalmazás Mi Scale - Mi Fit alkalmazás Mi Scale - Mi Fit alkalmazás
Specifikáció

Gyártó

Xiaomi

Modell

Mi Smart Scale okosmérleg

Szín

Fehér

Áramellátás

4 x AA alkáli elem (nem tartozék)

Bluetooth

Bluetooth 4.0 (a súlymérés telefon nélkül is használható)

Kompatibilitás

Android 4.4 vagy újabb, iOS 7 vagy újabb
Mi Fit alkalmazás

Funkciók

Testtömeg mérés
BMI számítás
Követés, grafikon
Adatok tárolása
Max. 16 felhasználó kezelése
Háttérvilágított, grafikus LED kijelző
Precíziós szenzor
Megosztás közösségi hálózatokon

Felhasznált anyagok

Fedlap: edzett üveg
Burkolat: ABS műanyag

Méréstartomány

5 – 150 Kg.

Mértékegységek

Kg és angol font (pound)

Méret

300 x 300 x 28.2 mm

Tömeg

1,9 Kg.

 

 mi scale specs

Csomag tartalma

Xiaomi okosmérleg
magyar nyelvű használati útmutató
jótállási jegy