WayteQ S4000

3-in-1 selfie bot + powerbank

INNOVATÍV, MENŐ ÉS ESZTÉTIKUS

A tökéletes szelfibotot keresed? Nem kell tovább kutatnod! A WayteQ S4000 3-az-1-ben vésztöltős „selfie stick” útközben is képes tölteni a telefonodat köszönhetően az A minőségű, 4.000 mAh-es beépített Lithium-Ion akkuval ellátott vészöltőjének. A szintén beépített távkioldó segítségével bárhol, bármikor készíthetsz igazán kiválóan megkomponált szelfiket. Az integrált LED zseblámpa sokkal erősebb, mint a telefonok beépített LED vakui, így éjszaka, kempingezés közben is nagyon jól használható.

STRAPABÍRÓ ÉS BIZTONSÁGOS

A Wayteq S4000 szelfibot minőségi alumíniumból készült, stabil illesztésekkel, de nem csak ez különbözteti meg olcsó, pár ezer forintos társaitól. Minden egyes tagja ’Twist and lock’ csavarozható záró mechanikával van ellátva, így nem mozdulnak el egymástól a bot részei és terhelhetősége is nagyságrendekkel nagyobb.

Csak tekerd a tagokat az óra járásával ellentétes irányba a kioldáshoz, állítsd be a bot kívánt hosszúságát, majd tekerd a tagokat az óra járásának megfelelő irányba a záráshoz.

A leszedhető markolatba épített 4.000 mAh-ás vésztöltő / külső USB-s akkumulátor rengetegszer újratölthető, rövidzár védelemmel van ellátva, valamint védi a telefonodat a túltöltés, túl áram és a túlfeszültség ellen is. Biztonságos működést és magas hatékonyságot biztosít. Nem véletlenül kapta meg az igen szigorú, német TÜV Rheinland® tanúsítványt is. A selfie bot tetején található univerzális telefon tartó 180°-ban forgatható, így minden pozícióba beállítható.

4.000 mAh hordozható vésztöltő

Szétszedhető, teleszkópos selfie bot távkioldóval

Beépített LED lámpa hosszú üzemidővel

A markolatba épített vésztöltő / PowerBank 4.000 mAh teljesítményű, Lithium cellát használ, bárhol feltöltheted vele a telefonod. A markolat külső bevonata DuPont kevlár, amely kellemes és érezhetően csúszásmentes fogást, valamint egyedi megjelenést biztosít.

 

A markolaton található gombbal exponálhatsz a telefonodon. Legyen akár iPhone vagy Android-os okostelefonod, csupán a Snap Remote alkalmazást kell elindítanod (amely egyben egy alternatív kamera alkalmazás is) és ahogy megnyomod a gombot a markolaton, elkészül a kép.

Ráadásul még párosítanod sem kell a távkioldót a telefonoddal, azonnal működik – ilyen egyszerű.

 

A beépített, nagy teljesítményű LED lámpa számtalan helyzetben jó szolgálatot tehet, pl. kirándulás, kempingezés, áramszünet esetén.

Specifikáció

Funkciók: Selfie bot
PowerBank
Távkioldó
LED lámpa
 
Akkumulátor típusa:          

Lithium-Ion


Akkumulátor kapacitása: 4.000 mAh
Kimenet: DC 5V / 1A
Bemenet: DC 5V / 1A
Tanúsítvány: TÜV Rheinland, CE
Állíthatóság: 43-100 cm

Távkioldó:

Transonic technológia, nem szükséges párosítás  
Alkalmazás:

Letölthető, iOS / Android, Snap Remote

 
Méret: 147 x 32 x 32 mm  
Tömeg: 136g.  
Galéria

WayteQ S4000 WayteQ S4000 WayteQ S4000 WayteQ S4000 WayteQ S4000 WayteQ S4000 WayteQ S4000 WayteQ S4000 WayteQ S4000 WayteQ S4000 WayteQ S4000 WayteQ S4000 WayteQ S4000 WayteQ S4000
Csomag tartalma

WayteQ S4000 3-in-1 selfie bot + powerbank
Powerbank markolat
Selfie Bot
Univerzális telefon tartó
USB-MicroUSB kábel
Magyar nyelvű használati útmutató