Sygic Assistant használata

 

A Sygic Assistant szoftver segítségével elvégeztheti a szoftver frissítését. A Sygic Assistant csak a Windows CE rendszerre kiadott Sygic GPS Navigation 12.1, illetve Sygic Truck 3D Navgation 13.2 verziójától használható! A Sygic Assistant használatához szükség van egy Sygic fiókra, melynek létrehozásához itt találhat segítséget: Fiók létrehozása

A Sygic Assistant Windows XP, Windows Vista és Windows 7 rendszereken használható. Töltse le a szoftvert az alábbi linkről és telepítse fel.

Sygic Assistant letöltése

 

A szoftver indítása előtt csatlakoztassa a készüléket cserélhető lemez üzemmódban a számítógéphez, vagy helyezze a térképszoftvert tartalmazó memóriakártyát egy kártyaolvasóba.

A Sygic Assistant alkalmazáson keresztül történő frissítés csak akkor végezhető el, ha az adathordozón elegendő szabad tárhely áll rendelkezésre a térképcsomag letöltéséhez.  Ezért a következő lépéseket kell elvégezni:

 

1. Készítsen biztonsági másolatot az adathordozó tartalmáról.

2. Törölje le a Maps mappában található mappákat és azok tartalmát a content.info, content.lic és footprint.info állományok kivételével.

 

Indítsa el a Sygic Assistant-et! A Sygic Assistant felismeri a térképszoftver verzióját.

Kattintson az "OK" gombra!

A megjelenő képernyőn adja meg a Sygic fiókjának adatait, majd kattintson a "Login" gombra!

Ha még nem rendelkezik Sygic fiókkal létrehozhatja azt a "Create Account" gombra kattintva!

Adja meg E-mail címét, valamint a kívánt jelszót (Password), majd ismételje meg a jelszót (Repeat password). Az adatok megadása után kattintson a "Create Account" gombra!

Ha bejelentkezett Sygic Fiókjával, akkor válassza ki a megvásárolni vagy frissíteni kívánt térképeket!

A vásárlás indításához kattintson a "Vásárlás" vagy a "Letöltés" gombra!

 

A vásárlás Paypal rendszeren keresztül történik, így biztonságos. Amennyiben még nem rendelkezik PayPal fiókkal, létrhozhatja azt az alábbi linken:

PayPal fiók létrehozása

A PayPal rendszerről további információkat itt találhat: 

Információk magyarul

A vásárlás lebonyolításához kattintson a "Continue" gombra!

A vásárlás végén letöltheti a megvásárolt térképeket.

Amennyiben az adathordozón a nem áll rendelkezésre elegendő szabad tárhely, úgy egy elegendő tárhellyel rendelkező másik adathordozó főmappájába hozzon létre egy "Maps" nevű mappát és a 2. lépésben megjelölt állományokat másolja ebbe a mappába, majd végezze el a letöltést. A letöltés után a letöltéshez használt adathordozóról másolja át az eredeti adathordozóra a kívánt országok térképének megfelelő mappákat és a wcl mappát. Figyeljen arra, hogy az adathordozón legalább 100 MB szabad tárhely maradjon a szoftver futtatásához. A szoftver futtatása csak az eredeti adathordozóról lehetséges.